Munja

HISENSE INVERTER KLIMA FRESH MASTER QF35XW0E

89.990,00 RSD

Inverter klima

proizvođač: Hisense

model: Fresh Master HiNano QF35XW0EG

kapacitet: 12000BTU

Munja klimatizacija je ovlašten servis za ugradnju klima uređaja. Ugradnju možete zakazati pozivom na broj 024558728 ili nam pišite na email info@munjaklimatizacija.rs

 

Brza dostava!

Korisnička podrška!

Sigurna kupovina!

Inverter klima Hisense, model Fresh Master HiNano, obezbediće vašem prostoru svež vazduh.

Novitet uređaja iz serije Fresh master su senzori koji očitavaju koncentraciju ugljen-dioksida iz vazduha. Uređaj će vas preko LED display obavestiti o kvalitetu vazduha i upozoriti vas. Osim senzora, Fresh Master ima opciju uvlačenja svežeg vazduha spolja, kako bi se nivo ugljen-dioksida smanjio. 

HiNano ispušta u vazduh visoko koncentrisane dvojne jone. Bakterije izgube svoju aktivnost jer ih dvojni joni apsorbiraju. Bakterije nestaju i nastaje voda. Zbog svoje jake emisije jona, može efikasno da eliminiše 99% čestica H1N1 virusa za dva sata. U poređenju sa običnom plazmom, proizvodi duplo manje ozona (0.007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu.

KARAKTERISTIKE:

  • Ai smart opcija inteligentnog nadzora vazduha, kontrola temperature, vlažnosti, pravca i jačine izduvavanja vazduha. Program sam određuje parametre kako bi obezbedio savršenu atmosferu u prostoriji.
  • Pomoću Hismart Life aplikacije, koja je dostupna i na srpskom jeziku, možete upravljati svojim klima uređajem preko mobilnog telefona gde dok da se nalazite.
  • Hismart Life aplikacija dostupna je i na srpskom jeziku i kompatibilna je sa Alexom. Ukoliko želite možete povezati vaš Amazon Echo i putem njega regulisati temperaturu u prostoriji, pokrenuti ili isključiti klimu, te režim rada.
  • 4D auto swing opcija automatskim pomeranjem horizontalnih usmerivača vazduha, uređaj obezbeđuje optimalnu distribuciju i protok hladnog ili toplog vazduha kroz prostoriju u sva četiri smera. Hisense tehnologija za distribuciju vazduha u zatvorenom prostoru pruža korisniku maksimalnu udobnost.
  • Filter sa aktivnim ugljem uklanja hemikalije, isparenja i dim iz vazduha, neutrališe mirise koji su svakodnevni u domaćinstvima
  • Tihi rad
  • Dual Self-Cleaning Hisense je osmislio hidrofilni premaz koji omogućava lako uklanjanje nečistoća sa aluminijumskih površina pri smrzavanju i odmrzavanju. Ventilator radi još 30 sekundi nakon gašenja uređaja kako bu uspeo da osuši isparivač.
  • Smart mode je svojevrsni autopilot klime, koji se prilagođava temperaturi prostorije, treba samo da izaberete željenu temperaturu i uključite SMART mode i logički algoritam će odrediti način rada klime i brzinu ventilatora kako bi obezbedio idealnu atmosferu u vašoj prostoriji

Brza dostava!

Svaka porudžbina se obrađuje u najbržem mogućem roku, a roba brzo stiže do Vas i Vašeg doma.

Korisnička podrška!

Stršučna i odbro obučena korisnička pomoć je tu da odgovori na svako vaše pitanje i zahtev!

Sigurna kupovina!

Svi naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta, a asortiman verujemo da će zadovoljiti Vaše potrebe.

Dodatne informacije

Tip klima uređaja

Inverter

Vrsta unutrašnje jedinice

zidni

Grejna snaga

4200W

Energetska klasa grejanje

A+++

Energetska klasa hlađenje

A+++

Kapacitet grejanja (Btu/h)

12000

Kapacitet hlađenja (Btu/h)

12000

Rashladno sredstvo

R32

Temp. opseg grejanje

-22 do +24

Temp. opseg hlađenje

-15 do 43

Potrošnja pri grejanju

1040 W

Potrošnja pri hlađenju

810W

Stopa odvlaživanja vazduha (l/h)

1.2

Proizvođač

COP

EER

SCOP

SEER

Zvučni pritisak max

39dB(A)2×10-5Pa

Zvučni pritisak min

28dB

Zemlja proizvodnje

Protok vazduha

630m3

Dimenzije unutrašnje jed.

978x313x217

Težina proizvoda

13.5kg unutrašnja jedinica

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HISENSE INVERTER KLIMA FRESH MASTER QF35XW0E“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.