HISENSE INVERTER KLIMA SILENTIUM PRO QD35XU0EW

87.990,00 RSD

Inverter klima

proizvođač: Hisense

model: Silentium Pro QD35XU0EW

kapacitet: 12000BTU

Brza dostava!

Korisnička podrška!

Sigurna kupovina!

Inverter klima Hisense, model Silentium Pro, nominalnog kapaciteta 12000BTU.

TMS kontrola

tehnologija izračunava parametare okruženja u zatvorenom prostoru koji najviše odgovaraju korisnicima. Na osnovu 6 parametara: temperature, vlažnosti, brzine izduvavanja vazduha, toplotnog zračenja, količine odeće i aktivnosti korisnika, Hisense klima uređaj inteligentno kontroliše temperaturu, vlažnost i brzinu izduvavanja vazduha

Ai Smart 

Samo jednim taster možete pokrenuti inteligentan nadzor vazduha, kontrolu temperature, vlažnosti, pravca i jačine izduvavanja vazduha na sveobuhvatan način. Ne morate da brinete o tome kako ćete koristiti klima uređaj. AI će to učiniti za vas, kako bi vam obezbedio maksimalnu udobnost u svakom trenutku.

Smart Eye

Hisense „Smart Eye“ može prepoznati, kod prisutnih osoba u prostoriji, njihove pozicije i aktivnosti. Na primer, kada pametno oko infracrvenim skeniranjem ustanovi da se korisnikova toplota povećala, pravac izduvavanja vazduha automatski će se prilagoditi njihovom položaju i njihovim trenutnim aktivnostima.

Hisense SIlentum Pro, Smart Eye prikaz
Hisense SIlentum Pro, Smart Eye prikaz

HiNano ispušta u vazduh visoko koncentrisane dvojne jone. Bakterije izgube svoju aktivnost jer ih dvojni joni apsorbiraju. Bakterije nestaju i nastaje voda. Zbog svoje jake emisije jona, može efikasno da eliminiše 99% čestica H1N1 virusa za dva sata. U poređenju sa običnom plazmom, proizvodi duplo manje ozona (0.007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu.

KARAKTERISTIKE:

  • Ai smart opcija inteligentnog nadzora vazduha, kontrola temperature, vlažnosti, pravca i jačine izduvavanja vazduha. Program sam određuje parametre kako bi obezbedio savršenu atmosferu u prostoriji.
  • Pomoću Hismart Life aplikacije, koja je dostupna i na srpskom jeziku, možete upravljati svojim klima uređajem preko mobilnog telefona gde dok da se nalazite.
  • Hismart Life aplikacija dostupna je i na srpskom jeziku i kompatibilna je sa Alexom. Ukoliko želite možete povezati vaš Amazon Echo i putem njega regulisati temperaturu u prostoriji, pokrenuti ili isključiti klimu, te režim rada.
  • 4D auto swing opcija automatskim pomeranjem horizontalnih usmerivača vazduha, uređaj obezbeđuje optimalnu distribuciju i protok hladnog ili toplog vazduha kroz prostoriju u sva četiri smera. Hisense tehnologija za distribuciju vazduha u zatvorenom prostoru pruža korisniku maksimalnu udobnost.
  • Filter sa aktivnim ugljem uklanja hemikalije, isparenja i dim iz vazduha, neutrališe mirise koji su svakodnevni u domaćinstvima
  • Tihi rad
  • Dual Self-Cleaning Hisense je osmislio hidrofilni premaz koji omogućava lako uklanjanje nečistoća sa aluminijumskih površina pri smrzavanju i odmrzavanju. Ventilator radi još 30 sekundi nakon gašenja uređaja kako bu uspeo da osuši isparivač.
  • Smart mode je svojevrsni autopilot klime, koji se prilagođava temperaturi prostorije, treba samo da izaberete željenu temperaturu i uključite SMART mode i logički algoritam će odrediti način rada klime i brzinu ventilatora kako bi obezbedio idealnu atmosferu u vašoj prostoriji

Brza dostava!

Svaka porudžbina se obrađuje u najbržem mogućem roku, a roba brzo stiže do Vas i Vašeg doma.

Korisnička podrška!

Stršučna i odbro obučena korisnička pomoć je tu da odgovori na svako vaše pitanje i zahtev!

Sigurna kupovina!

Svi naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta, a asortiman verujemo da će zadovoljiti Vaše potrebe.

Dodatne informacije

Tip klima uređaja

Inverter

Vrsta unutrašnje jedinice

zidni

Grejna snaga

4200W

Energetska klasa grejanje

A+++

Energetska klasa hlađenje

A+++

Kapacitet grejanja (Btu/h)

12000

Kapacitet hlađenja (Btu/h)

12000

Rashladno sredstvo

R32

Temp. opseg grejanje

-20 do 24

Temp. opseg hlađenje

-15 do 43

Potrošnja pri grejanju

980W

Potrošnja pri hlađenju

790W

COP

EER

SCOP

SEER

Protok vazduha

660m3

Zvučni pritisak max

52dB

Zvučni pritisak min

44dB

Dimenzije spoljašnje jed.

810× 585 × 280

Dimenzije unutrašnje jed.

950 × 295 × 298

Težina proizvoda

14kg unutrašnja jedinica, 33kg spoljasnja jedinica

Cev za gas

9.53

Cev za tečnost

6.35mm

Brzine unutrašnjeg vent

7

Brzine spolj. ventilatora

3

Visinska razlika max

8m

Dužina cevi max

15m

Proizvođač

Zemlja proizvodnje

Garancija

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HISENSE INVERTER KLIMA SILENTIUM PRO QD35XU0EW“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.