Munja

Gree

Gree logo

Gree Electric Appliance Inc. kompanija nastala je 1991 godine u Kini. Gree je jedini kineski proizvođač klima uređaja kog kategorišu kao svetski brend. Posao ove kompanije proširio se na 160 zemalja i regija, sa 9 proizvodnih baza od kojih se 7 nalazi u Kini a preostale dve u Brazilu i Pakistanu.

Cilj i vizija

Cilj kompanije je stvaranje visoko kvalitetnih proizvoda visoke tehnologije za korisnike širom sveta. Vizija kompanije je proširenje svesti o brendu. S obzirom na negativnu konotaciju koja je neraskidivo vezana za inačicu Made in China, Gree nastoji stviriti pozitivnu svest o proizvodima iz Kine pod inačicom Created in China. Neguju poslovnu filozofiju strasti, inovacije i realizacije.

Na linku pogledajte više o Gree proizvodnji – Proizvodnja u Gree industriji

U 2016. godini Gree je proizveo najviše jedinica u svetu klimatizacije, te sa 10 miliona postao najveći proizvođač klima uređaja na svetu.

Discover more from Munja

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.