Munja

Gree

Gree logo

Gree Electric Appliance Inc. kompanija nastala je 1991 godine u Kini. Gree je jedini kineski proizvođač klima uređaja kog kategorišu kao svetski brend. Posao ove kompanije proširio se na 160 zemalja i regija, sa 9 proizvodnih baza od kojih se 7 nalazi u Kini a preostale dve u Brazilu i Pakistanu.

Cilj i vizija

Cilj kompanije je stvaranje visoko kvalitetnih proizvoda visoke tehnologije za korisnike širom sveta. Vizija kompanije je proširenje svesti o brendu. S obzirom na negativnu konotaciju koja je neraskidivo vezana za inačicu Made in China, Gree nastoji stviriti pozitivnu svest o proizvodima iz Kine pod inačicom Created in China. Neguju poslovnu filozofiju strasti, inovacije i realizacije.

Na linku pogledajte više o Gree proizvodnji – Proizvodnja u Gree industriji

U 2016. godini Gree je proizveo najviše jedinica u svetu klimatizacije, te sa 10 miliona postao najveći proizvođač klima uređaja na svetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.