Munja

Mitsubishi Heavy Industries LDT.

Mitsubishi Heavy Industries logo

Mitsubishi Heavy Industries dizajnira i proizvodi klima uređaje, rashladne sisteme i klima uređaje za automobile. Svoju saradnju fokusira na globalno tržište koliko i na lokalno. Proizvodnja i prodajni zastupnici u celom svetu, možete videti dole na mapi

Središte Mitsubishi Heavy Industries: Tokio, Japan

Proizvodnja od 2016 godine

Mitsubishi globalna mreža proizvodnje i prodajnih mesta
Mitsubishi globalna mreža proizvodnje i prodajnih mesta

Na linku pogledajte novi video Mitsubishi HI kompanije

Kompanija proučava i razvija proizvode koji su u skladu sa potrebama korisnika. Proizvođač poseduje sertifikat ISO 9001. Konstantan razvoj proizvoda koji teže zadovoljavanju maksimalnog komfora. Kako bi zadovoljili potrebe sadašnjice Mitsubishi je podelio proizvodnju rashladnih uređaja za rezidentalnu upotrebu – za domaćinstvo i za komercionalnu upotrebu – za kancelarije i javne prostore.

Stvaranje okruženja okrenutog ka budućnosti

Vizija kompanije je odgovornost za proizvodnju proizvoda koji su stvoreni za korisnika i doprinose očuvanju globalnog okruženja. Problem sa kojim se susreću svi proizvođači klima uređaja je svakako energija koja se troši prilikom rada uređaja i koja nije obnovljiva, zato je Mitsubishi HI glavni fokus smanjenje potrošnje energije. Cilj je očuvanje prirode bez uticaja na komfor. Kontantan razvoj tehnologija koje se koriste u proizvodnji, i koje se ugrađuju u rashladne uređaje (senzori za očitavanje prisusta u prostoru, filteri za zdraviji vazduh, samodijagnostika…) smanjuju potrošnju električne energije i dovode do još većeg nivoa komfora.

Munja klimatizacija ovlašten je servis za Mitsubishi Heavy Industries, a u našoj ponudi imamo velik izbor uređaja ovog proizvođača. Pronaćićete zidne, kanalske, kasetne, podno plafonske i podne klima uređaje, različitih kapaciteta, u zavisnosti od vašeg prostora i vaših potreba. Ponudu pogledajte na : linku.

Discover more from Munja

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.