Munja

Isporuka

Isporuka našeg asortimana vrši se preko Aks kurirske službe.

Rok isporuke

Za isporuku je potrebno 2 radna dana ukoliko proizvod niste poručili u petak ili tokom vikenda. Ukoliko ste pak proizvod poručili tokom vikenda vaša porudžbina će biti poslata u utorak. Broj porudžbine će vam biti poslat e-mailom ili SMS-om ukoliko vam to višđe odgovara. Od trenutka slanja pošiljke dok je ne preuzmete možete da pratite vašu porudžbinu na web stranici Aks kurirske službe. Iznos poštarine zavisi od težine proizvoda koji poručujete. Ukoliko je iznos porudžbine veći od 60000,00 dinara, mi snosimo troškove isporuke. Cenovnik Aks kurirske službe pogledajte OVDE.

Isporuka se vrši radnim danima do 16h.

Adresa isporuke

Prilikom kreiranje porudžbine, izuzetno je važno da upišete ispravan poštanski broj mesta stanovanja kako bi mogli da realizujemo vašu isporuku.

Molimo vas da prilikom preuzimanja paketa detaljno pregledate paket od vidljivih fizičkih oštećenja, te da sva oštećenja navedete u zapisniku koji će vam (ukoliko je paket oštećen) dati kurir. Ukoliko je paket fizički oštećen niste u obavezi da ga preuzmete.

Besplatna isporuka na teritoriji Subotice

Zakazivanje montaže prilikom porudžbine

Tokom kreiranja porudžbine u napomenama možete ostaviti poruku ukoliko želite da naši instalateri ugrade uređaj, i bićete kontaktirani kako bi se dogovorili oko tačnog termina montaže. Montažu vršimo na teritoriji Subotičke opštine, ali vam isto tako možemo preporučiti neki ovlašteni servis u drugim gradovima ukoliko vam je potrebno.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja budite slobodni da nas kontaktirate.

Isporuka paketa, kurir sa pošiljkom u rukama

Discover more from Munja

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.