Munja

Daikin

Daikin logo

Kompanija Daikin nastala je 1924. što bi značilo da postoji preko 90 godina. Od samog početka kompanija proizvodi rashladne uređaje a 1951. postaje prva Japanska kompanija koja je proizvela klima uređaj. Godine iskustva u klimatizaciji i svest da za savršenu klimu u vašem domu treba više od grejanja i hlađenja, obezbeđuju ovoj kompaniji mesto u vrhu industrije klimatizacije. Pogledajte video.

Klima uređaji su u fokusu u Daikin proizvodnji. Klima uređaji su se počeli proizvoditi početkom 20.veka i doneli su revoluciju svakodnevnog života i rada širom sveta. Međutim zbog sve veće upotrebe došlo je i do naglog porasta potrošnje električne energije. To je direktno i negativno uticalo na životnu sredini, posebno na klimatske promene. Daikin svakodnevno radi na razvoju industrije, pronalazi inovativna rešenja koja će smanjiti taj negtivni uticaj na životnu sredini a korisnici će moći da zadrže svoj komforan životni stil uz klima uređaj.

“Težimo za održivim rastom i održivim društvom kroz tehnološku snagu i izvanredne ljudske resurse”

Masanori Togawa, President and CEO Daikin Industries Ltd.

Mreža prodaje se sastoji od 24 kompanije, 5 filijala i čitave mreže nezavisnih distributera u preko 50 država u Europi, na Bliskom Istoku i u Africi

Proizvodnja industrije obavlja se u preko 100 država u svetu.

Proizvodnja Daikin indrustrije na karti sveta

Pogledajte jedan od vodećih modela klima uređaja.

5 odgovora

 1. Улучшение потенции: препараты с доказанной эффективностью
  Купить Сиалис (Cialis) Дженерик тадалафил в Минске. [url=http://www.007-apteka.online/]http://www.007-apteka.online/[/url].

 2. Greetings,

  Am glad to connect with you, My name is Pitroda Satyan G, am an investment consultant with KANZ ALSHAMS PROJECT CONSULTANT, I have been mandated by the company to source for investment opportunities and companies seeking for funding, business loans, for its project(s). Do you have any investment or project that is seeking for capital to fund it?

  Our Investments financing focus is on:

  Seed Capital, Early-Stage, Start-Up Ventures, , Brokerage, Private Finance, Renewable Energy Project, Commercial Real Estate, Blockchain, Technology, Telecommunication, Infrastructure, Agriculture, Animal Breeding, Hospitality, Healthcare, Oil/Gas/Refinery. Application reserved for business executives and companies with proven business records in search of funding for expansion or forcapital investments..

  Kindly contact me for further details.

  await your return e.mail soonest.

  Regards

  Dr. Pitroda Satyan G

  KANZ ALSHAMS PROJECT CONSULTANT
  Address: 72469 Jahra Road Shuwaikh Industrial
  Tel: +968 7866 9578
  Email: info@kanzalshamsprojectmgt.com

 3. Клининг для вашего дома – чистота и порядок каждый день
  заказать клининг в москве [url=http://www.klining–moskva.ru]http://www.klining–moskva.ru[/url].

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.