Munja

Daikin

Daikin logo

Kompanija Daikin nastala je 1924. što bi značilo da postoji preko 90 godina. Od samog početka kompanija proizvodi rashladne uređaje a 1951. postaje prva Japanska kompanija koja je proizvela klima uređaj. Godine iskustva u klimatizaciji i svest da za savršenu klimu u vašem domu treba više od grejanja i hlađenja, obezbeđuju ovoj kompaniji mesto u vrhu industrije klimatizacije. Pogledajte video.

Klima uređaji su u fokusu u Daikin proizvodnji. Klima uređaji su se počeli proizvoditi početkom 20.veka i doneli su revoluciju svakodnevnog života i rada širom sveta. Međutim zbog sve veće upotrebe došlo je i do naglog porasta potrošnje električne energije. To je direktno i negativno uticalo na životnu sredini, posebno na klimatske promene. Daikin svakodnevno radi na razvoju industrije, pronalazi inovativna rešenja koja će smanjiti taj negtivni uticaj na životnu sredini a korisnici će moći da zadrže svoj komforan životni stil uz klima uređaj.

“Težimo za održivim rastom i održivim društvom kroz tehnološku snagu i izvanredne ljudske resurse”

Masanori Togawa, President and CEO Daikin Industries Ltd.

Mreža prodaje se sastoji od 24 kompanije, 5 filijala i čitave mreže nezavisnih distributera u preko 50 država u Europi, na Bliskom Istoku i u Africi

Proizvodnja industrije obavlja se u preko 100 država u svetu.

Proizvodnja Daikin indrustrije na karti sveta

Pogledajte jedan od vodećih modela klima uređaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.