Munja

Daikin

Daikin logo

Kompanija Daikin nastala je 1924. što bi značilo da postoji preko 90 godina. Od samog početka kompanija proizvodi rashladne uređaje a 1951. postaje prva Japanska kompanija koja je proizvela klima uređaj. Godine iskustva u klimatizaciji i svest da za savršenu klimu u vašem domu treba više od grejanja i hlađenja, obezbeđuju ovoj kompaniji mesto u vrhu industrije klimatizacije. Pogledajte video.

Klima uređaji su u fokusu u Daikin proizvodnji. Klima uređaji su se počeli proizvoditi početkom 20.veka i doneli su revoluciju svakodnevnog života i rada širom sveta. Međutim zbog sve veće upotrebe došlo je i do naglog porasta potrošnje električne energije. To je direktno i negativno uticalo na životnu sredini, posebno na klimatske promene. Daikin svakodnevno radi na razvoju industrije, pronalazi inovativna rešenja koja će smanjiti taj negtivni uticaj na životnu sredini a korisnici će moći da zadrže svoj komforan životni stil uz klima uređaj.

“Težimo za održivim rastom i održivim društvom kroz tehnološku snagu i izvanredne ljudske resurse”

Masanori Togawa, President and CEO Daikin Industries Ltd.

Mreža prodaje se sastoji od 24 kompanije, 5 filijala i čitave mreže nezavisnih distributera u preko 50 država u Europi, na Bliskom Istoku i u Africi

Proizvodnja industrije obavlja se u preko 100 država u svetu.

Proizvodnja Daikin indrustrije na karti sveta

Pogledajte jedan od vodećih modela klima uređaja.

Discover more from Munja

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.