O nama

MUNJA KLIMATIZACIJA

MUNJA KLIMATIZACIJA

je web stranica Samostalne Zanatske Radnje MUNJA. SZR MUNJA je firma koja se bavi klimatizacijom objekata sa ciljem da našim klijentima na jednom mestu obezbedimo kompletnu uslugu, prodaju, montažu i servis svih tipova uređaja za klimatizaciju i grejanje po sistemu ključ u ruke.

Našim korisnicima pružamo sve potrebne informacije, savete, shodno njihovim potrebama, pronalazimo i realizujemo optimalno rešenje.

Munja je porodična firma koja posluje skoro 30 godina. Dugogodišnja tradicija i stručnost našeg tima, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata garantuje kako kvalitet uređaja tako i kvalitet izvedenih radova. Možete se pouzdati u naše osoblje koje će u što kraćem roku ugraditi klima uređaj, obaviti godišnji servis a za sobom ostaviti uredan prostor u kom su radili. 

Kupovina klima uređaja je ulaganje u kvalitet vašeg života, klima uređaj vam obezbeđuje prijatniji životni prostor. Naše stručno osoblje će vam pomoći da donesete što bolju odluku pri odabiru. 

U našoj ponudi možete pronaći najveći mogući izbor uređaja za klimatizaciju renomiranih svetskih proizvođača. Proizvode koje nudimo pomno biramo kako bi kvalitet naše usluge bio na višem nivou i kako bi naši kupci imali najbolji mogući izbor kvalitetnih uređaja pri kupovini.

Munja logo

Radno vreme

Pon-Sub: 08:00-16:00
Nedelja: Ne radimo

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.