Aquarea T-CAP toplotne pumpe

Panasonic kao idealno rešenje

Panasonic ima više od 60 godina iskustvo u proizvodnji toplotnih pumpi, proizveo je izuzetan broj kompresora. Kvalitet je sinonim za Panasonic, i to je ključni faktor za uspeh koji oni imaju na evropskom tržištu. Panasonic je član EHPA (European Heat Pump Association) što osigurava visoke standarde i sigurnosne protokole za održavanje Evropskih servera za Aquarea Smart Cloud. Panasonic osigurava grejanje u koje možete imati povrerenja. 

 

Prilagođava se vašem domu

Aquarea T-CAP All in one compact modeli su ekstremno prolagodljivi. Ovaj model dolazi u dva kapaciteta 9kW i 12kW. Sistem se potpuno prilagođava vašem domu, bilo da je u pitanju novogradnja ili renovacija, može postići temperaturu vode do 60º C

Ušteda energije štedi novac

Aquarea je pametan izbor ua uštedu pri grejanju. Uz pomoć tehnologije vazduh voda toplotne pumpe, Aquarea je visoko efikasna i eco-friendly. Toplotna pumpa spada u tkz. zeleni izbor, jer koristi toplotu iz svog okruženja.  Aquarea jedinice imaju sjajne rezultate. Postižu energetsku klasu A+++ pri grejanju, A+ pri grejanju sanitarne vode. Ovo dovodi do velike uštede na računima za struju.

Prilagođava se vašim potrebama

Aquarea toplotne pumpe mogu veoma precizno kontrolisati temperaturu zahvaljujući Panasonic Inverter Kompresoru. Čak i u ekstremnim vremenskim uslovima (-20°C) Aquarea greje vaš dom efektno i efikasno. Aquarea toplotne pumpe mogu i da hlade vaš prostor leti i da vam obezbeđuju toplu sanitarnu vodu za domaćinstvo tokom cele godine. Široka ponuda različitih režima vam obezbeđuje ultimativni komfort. 

Zauzima malo prostora

Aquarea All in One Compact jedinice su ultimativno rešenje za uštedu prostora. Osiguravaju efikasno grejanje, jedinica generiše toplu sanitarnu vodu za domaćinstvo i skladišti je u svom nerđajućem spremniku za vodu zapremine 185 litara sa izolacijom kako bi se redukovao gubitak energije. Potpuno intergisani elementi smanjuju broj rezervnih delova, skraćuju vreme ugradnje i obezbeđuju više mesta. Dimenzije 598x600mm, što je standardna veličina većih kuhinjskih aparata, omogućavaju laku i urednu ugradnju u kuhinju.

Aquarea All in One integriše najbolju Hydrokit tehnologiju sa nerđajućim spremnikom za vodu kom nije potrebno održavanje.

Benefiti kompaktne jedinice 
  • Hydrokit i spremnik za vodu nalaze se u jednoj kompaktnoj jedinici
  • Ne zahteva dodatan spremnik
  • Dužina cevi do 50m 
  • Moderan daljinski upravljač može biti ugrađen do 50m udaljenosti od unutrašnje jedinice
  • Jedinica za stambenu ventilaciju sa rekuperatorom može biti instalirana 

Vakum izolacijski panel (VIP)

Panasonic U-Vacum™ je vakum izolacijski panel visokih performansi i sa veoma niskom termalnom konduktivnošću, pokazao se 19 puta bolje od standardne uretanske pene

Kvalitetne komponente

  •  Inox nerđajući spremnik za vodu zapremine 185l – nema troškova održavanja
  • Vodena pumpa promenjive brzine (klasa A)
  • Magnetski filter sa ulogom ventila
  • Posuda za ekspanziju
  • Vortex senzor protoka
  • Pomoćni grejać
  • Sigurnosni ventil
  • Ventil za čišćenje vazduha
  • Trosmerni ventil

All In One Compact model nagređen je sa pretižnom nagradom Good Design Award.

Good Design Award je jedna od naprestižnijih nagrada za izvrsnost dizajna proizvoda. Izvrsnost dizajna na koji ukazuje Good Desing Award je dizajn koji se fokusira na humanost, iskrenost, inovaciju, estotiku i etiku. Panasonicova nagrađivana toplotna pumpa All in One Compact dokazuje da je dostojan dodatak vašeg doma. 

Idealan uređaj kako bi se osigurali da će kapacitet grejanja biti održan čak i na veoma niskim temperaturama. Ovaj model može održati kapacitet do temperature -20ºC spoljašnje teperature, bez pomoći električnog grejača

 

Visoka efikasnost u poređenju sa drugim sistemima grejanja. Panasonic toplotna pumpa imaju maksimalan COP od 5.08 na temperaturi od +7º što je čini mnogo efikasnijom od drugih sistema grejanja . 

T-CAP osigurava ekstremno visoku efikasnost 

Nema potrebe da kupujete toplotnu pumpu većeg kapaciteta kako bi imali odgovarajuću temperaturu tokom veoma niskih temperatura
Panasonic toplotne pumpe mogu da rade na temperaturama do -28º C i da održe kapacitet bez pomoćnog grejača na temperaturi -20ºC.* Toplotne pumpe često moraju biti većeg kapaciteta kako bi mogle održati isti nivo komfora na niskim temperaturama. 
*35ºC temperature vode 

Kako Aquarea T-Cap održava performans čak i na temperaturi od -20ºC?
Patentirana je tehnologija koja može zadržati kapacitet čak i na veoma niskim temperaturama, uz pomoć optimalne kontrole koja nastaje ugradnjom dvocevnog izmenjivača energije u protok freona
Aquarea Toplotne pumpe, Panasonic

AQUAREA SMART CLOUD: NAJNAPREDNIJA KONTROLA GREJANJA DANJAŠNJICE I BUDUĆNOSTI

Aquarea Smart Cloud za korisnike 

Aquarea može biti povezna sa Cloudom preko dodatka CZ-TAW1, koji omogućava kontrolu uređaja korisniku i servisu koji održava uređaj.

Jednostavna kontrola  energije

Aquarea Smart Cloud je mnogo više od jednostavnog termostata za uključivanje i isključivanje uređaja za grejanje. Ovo je moćna i intuitivna usluga za upravljanje sa udaljenosti za potpuno upravljanje grejanja i tople sanitarne vode, uključujući i nadgledanje i kontrolu potrošnje energije. 

Kako radi Aquarea Smart Cloud

Aquarea J Generacije spaja se na cloud putem bežične konekcije LAN ili žične LAN konekcije, korisnik pristupa portalu Clouda kako bi mogao sa daljine da upravlja svim funkcijama jedinice. Korisnik takođe može dopustiti pristup trećem licu (Serviseru koji održava sistem) da pristupi određenim funkcijama za održavanje i nadgledanje sa daljine. 

Aquarea Service Cloud za instalere i održavanje

Jednostavno održavanje sa daljine: The Aquarea Service Cloud dozvoljava instalerima da sa daljine održavaju sistem za grejanje svojih korisnika, štedeći na vremenu i novcu. Smanjuje se vreme odgovora na zahtev a samim tim se povećava zadovoljstvo korisnika

Napredne funkcije za daljinsko održavanje :

  1. Istorija grešaka
  2. Potpune informacije o jedinici
  3. Uvek dostupna statistka 
  4. Sveukupni pregled 
  5. Dostupna podešavanja 

Discover more from Munja

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.