Munja

Panasonic profesionalna serija klimatizacije za server sobe

Panasonic je dizajnirao kompletno rešenje za serverske prostorije. Visoko efikasni proizvodi koji mogu da podrže rad 24 sata 7 dana u nedelji i da efikasno zaštite servere održavajući temperaturu idealnom i u uslovima kada je spoljašnja temperature niža od -25º C. 

Server soba

Zidni klima uređaji

dizajnirani za profesionalnu upotrebu, u serverskim prostorijama u kojima je neophodno pouzdano hlađenje.

Žičani daljinski upravljač

pruža mogućnost rada 24 sata, 7 dana u nedelji na dve jedinice serverske prostorije zahvaljujući integrisanom režimu radne rotacije. Funkcija upravlja rotacijom i rezervnim radom dve jedinice i dostupna je kada se poveže opcioni CN-CNT kabl (CZ-RCC5) između upravljača i svake od dve unutrašnje jedinice. 

SEER i SCOP jedinica serverske sobe dodatno su poboljšane za postizanje klase energetske efikasnosti. Jedinica od 3.5kW sada dostiže SEER vrednost od 9.6 (A+++).

Panasonic Cloud aplikacija

Serija je spremna za povezivanje sa internetom, kontrola putem pametnog telefona uz pomoć aplikacije Panasonic Comfort Cloud. Aplikacija ima mogućnost upravljanja, statistike potrošnje energije i jednostavna dijagnostika. 

PACi NX serija Elite i Standard

Dizajn

Zidne jedinice sa mat panelom, idealne u za primene u studijima, teretanama, prostorima sa visokim plafonima ali mogu se bez problema koristiti u server sobama. Dizajn je kompaktan sa ravnom prednjom stranom panela lako se uklapa u prostor i ne narušava dizajn. 

Tehničke specifikacije

  • DC ventilator za efikasnu i bolju kontrolu
  • Šestosmerni izlaz za cevi
  • nanoe™ X (Generator Mark 2=9.6 triliona hidroksilnih radikala u sekundi) standard za bolji kvalitet unutrašnjeg vazduha
  • Jednostavno povezivanje i kontrola spoljašnjeg ventilatora ili ventilacije za povrat energije korištenjem konektora PAW-FDC na štampanoj ploči unutrašnje jedinice. Spoljašnja jedinica se može istovremeno kontrolisati daljinskim upravljačem Panaasonic unutrašnje jedinice

Kada se jedinica isključi, klapna se u potpunosti zatvara da bi se sprečilo da uđe prašina u jedinicu i da bi se u potpunosti održala čistoća opreme

Ove jedinice su među najtišima u industriji, stoga su idealne za bolnice i hotele.

Poređenje osnovnih specifikacija Elite i Standard serije PACi NX

PACi NX Elite

PACi NX Standard

4.93 (4.49-5.45)

8.4 A++

4.9 A++

4.14 (3.74-5.88)

7.6 A++

4.5 A++

Panasonic PACI za serversko hlađenje

Jedan odgovor

Ostavite odgovor

Discover more from Munja

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.