Munja

Panasonic Aquarea EcoFlex

Hlađenje i grejanje – ekonomično rešenje za celogodišnji komfor

Aquarea EcoFlex je revolucionarna toplotna pumpa koja povezuje kanalsku jedinicu za vazduh za nanoe X tehnologijom koja pruža povrat toplote tople vode, grejanje prostora, hlađenje prostora i čistiji vazduh. Izvanrednja efikasnost i ušteda energije sa smanjenom emisijom CO2 pri čemu zauzima minimalan prostor u vašem domu.

Aquarea EcoFlex toplotna pumpa, unutrašnja jedinica, spoljašnja jedinica, i kanalska jedinica sa specifikacijama

1.Rešenje sa više jedinica

Moderno rešenje sa dodatnom vrednošću za vazduh-voda.

+DX sa funkcijom dvostrukog grejanja i povrata toplote

+dvostruko grejanje: istovremeno zagrevanje vazduha i topla voda za domaćinstvo ili grejanje

+povrat toplote: ponovna upotreba neiskorištene toplote iz spoljašnje jedinice za proizvodnju tople vode za domaćinstvo

+neprekidno grejanje: zagrevanje vazduha odvija se neprekidno čak i tokom odmrzavanja

2.Kompaktna konstrukcija

Aquarea EcoFlex nudi izvanredan dizajn i efikasnost, idealno za instalacije sa ograničenim prostorom kao što su apartmani ili stambeni kompleksi. Kompaktna spoljašnja jedinica može da isporuči i klimatizaciju vazduha i toplu vodu u isto vreme. Rezervoar se lako i lepo uklapa u svaku kuhinju malu vešernicu ili neku drugu željenu prostoriju. Uz ovaj sistem nemate nikakvu potrebu za snabdevanje gasom.

3.Pametna udobnost

Ušteda energije, praktičnost i kontrolasa bilo koje lokacije. Aquarea EcoFlex je standardno opremljen Wi-Fi tehnologijom koja omogućava pametnu kontrolu i praćenje potrošnje energije korišćenjem Aquare Smart Cloud.

Aquarea Smart Cloud aplikacija

4. nanoe tm X tehnologija za poboljšanje zaštite 24 časa 7 dana u nedelji

ova napredna tehnologija koristi hidroksilne radikale (koji su poznati i kao OH radikali) koji inhibiraju rast određenih zagađivača kao što su alergeni, bakterije, virusi, buđi, neprijatni mirisi i neke opasne materije. Ovaj prirodan proces donosi velike prednosti u unutrašnjem okruženju i unapređuje zaštitu unutar prostorija 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

nanoeTM X: čisti vazduh, kako bi prostor stanovanja bio čistiji i prijatniji tokom celog dana. Tehnologija radi istovremeno sa režimom hlađenja i grejanja a može se pokrenuti i putem aplikacije Panasonic Comfort Cloud App.

Panasonic nanoe tm X tehnologija donosi hidroksilne radikale u vaš prostor kako bi se stvorila idealna sredina. Tehnologija uklanja iz vazduha određene bakterije, viruse, buđ, alergene, polen i određene štetne supstance.

Jedinstvena tehnologija koja pokreće sistem

Povrat toplote.

Hlađenje (vazduh-vazduh) + topla voda za domaćinstvo (vazduh-voda). Razmena toplote koja se odvija u spoljašnjoj jedinici sada se vrši u grejaču vode.

Dvostruko grejanje.

Hlađenje (vazduh-vazduh) + grejanje (vazduh-voda) ili topla voda za domaćinstvo. Toplota iz kompresora se istovremeno isporučuje za grejanje i toplu vodu za domaćinstvo,

Neprekidno grejanje.

Kontinuiran rad grejanja (vazdu-vazduh). Koristite toplotu iz rezervoara za istovremeno odmrzavanje i grejanje.

Prikaz režima radaEco Flex Aquare toplotne pumpe
Mogućnost postavljanja EcoFlex Aquarea toplotne pumpe na grejanje i hlađenje
Prikaz strukture unutrašnje jedinice EcoFlex Aquarea toplotne pumpe
  • 1 Struktura kutije u kojoj se nalazi izmenjivač toplote osmišljena je da umanjuje ograničenja freona R32. Izmenjivač toplote za vodu postavljen je na vrhu kako bi bio u skladu sa standardima za proizvode koji koriste veliku količinu freona R32
  • 2 Lak pristup za održavanje. Pristup hidrauličnim delovima zahvaljujući vratima koja se lako otvaraju. Nema potrebe za bojlerom, smanjuje se prostor koji oprema zauzima, troškovi i vreme ugradnje.
  • 3 unapređen filter za vodu
  • 4 tanka unutrašnja jedinica sa velikim kapacitetom za stoplu sanitarnu vodu. Ugrađen bojler od 185l
  • U-Vacua izolacijska tehnologija. Visoko efikasni vakumski izolacijski panel sa veoma niskom toplotnom prvodljivošću, čak 19 puta efikasniji
  • od standardne uretanske ploče
Delovi unutrašnje jedinice EcoFlex Aquare toplotne pumpe

*Sadržaj i prikazi su preuzeti iz službenog Panasonic kataloga

Discover more from Munja

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.