Munja

Hisense klima uređaji – tehnološki inovativni i pristupačni

Eco Smart

Ovo je najjednostavniji model inverter klime koji je Hisense ponudio na našem tržištu u ovoj sezoni. Jednostavnost se ogleda u dizajnu i tehnološkim inovacijama, što se naravno može primetiti i po izuzetno povoljnoj ceni.

Eco Smart serija ima Full DC inverter koji je izuzetno precizan i tih. Radi na rashladno sredstvo R32, freon koji je u skladu sa svim evropskim standardima i najbolje rešenje za rad klima na tržištu ukoliko posmatramo ekološku i ekonomsku stranu. Svi Hisense modeli koje trenutno možete naći na tržištu rade na ovaj freon.

Ovaj uređaj radi u režimu grejanja bez gubljenja kapaciteta do temperature -15°C. Ovaj uređaj spada u energetsku klasu A++

Osim osnovnih vazdušnih filtera poseduje i filter aktivnog uglja koji šluži za prečišćavanje i uklanjanje neugodnih mirisa. Takođe poseduje hidrofilnu aluminijumski rešetku sa specijalnim premazom koji pospešuje prečišćavanje vazduha i ubija viruse i bakterije.

Wings Hi Nano

Wings Hi-Nano, idući na listi Hisense izuzetno povoljnih inverter uređaja. Po mnogo čemu je sličan Eco Smartu, poseduje isto Full DC inverter, koristi rashladni gas R32. Radi bez gubljenja kapaciteta do temperature -15 °C. Ovaj uređaj spada u energetsku klasu A++

Najveća novina Wingsa, je Hi-Nano tehnologija. Ova inovativna tehnologija, služi za uništavanje bakterija i virusa iz vazduha. moć ove tehnologije je zaista neverovatna:

“Francuska Texcell laboratorija dokazala je da HI-NANO može efikasno da uništi 93.54% čestica novog koronavirusa (SARS-CoV-2) za dva sata.”

hisense.rs

Osim Hi-Nano tehnologije, Wings poseduje višestruku filtraciju HEPA filter, Vitamin C filter, Filter srebrnih jona i Katehinski filter.

Energy Pro

Energy Pro serija je u energetskoj klasi A+++. Temperatura na kojoj radi u režimu grejanja je -20°C do +24°C.

Serija ima izuzetno jednostavan, minimalistički dizajn koji se izrazito lako uklapa u bilo koji dizajn vašeg prostora.

Energy Pro takođe poseduje Hi Nano tehnologiju poput Wingsa i višeslojnu filtraciju vazduha po kojoj Hisense obezbeđuje zdrav vazduh vašem prostoru.

AI Smart režim i TMS kontrola, su tehnologije koje ovaj uređaj čine pametnim uređajem. AI smart režim na sebi svojstven inteligentan način kontroliše temperaturu, vlažnost, pravac i jačinu izduvavanja vazduha. Na ovaj način vas oslobađa od konstantnog prilagođavanja klima uređaja vašim potrebama. TMS kontrola uz pomoć 6 parametara (temperatura, vlađnost, brzina izduvavanja vazduha, toplotno zračenje, količina odeće i aktivnost korisnika) olakšava pametno upravljanje uređajem.

Urešaj ima posebno dizajnirane režime spavanja, čak 4 različita režima koja su prilagođena različitom starosnom dobu korisnika.

Ovim uređajem možete upravljati putem daljinskog upravljača, putem Hisense aplikacije, te glasovnim putem (Google Alexa, Amazon Echo)

Fresh Master

Fresh Master je zaista poseban model, po mnogo čemu, ali krenućemo od dizajna koji je za korak elegantniji, moderniji i atraktivniji od svih drugih modela koje hisense ima. Mat premaz prednjeg panela i rose gold dodatci koji se nalaze sa strane ovaj model su učinili izuzetno lepim dodatkom za svaki dom.

No, definitivno najveća inovacija ovog modela, što ga razlikuje od bilo kog modela a ne samo Hisense serije klima uređaja, je opcija uvoza svežeg vazduha u prostor. Klima uređaj očitava zasićenost vazduha sa CO², i putem display-a vas obaveštava da je vazduh prezasićen i da je potrebno provetriti, međutim nema potrebe da otvarate prozore jer će Fresh Master to odraditi bez otvaranja prozora.

Uređaj se nalazi u A+++ energetskoj kategoriji. Ima AI Smart kontrolu koja je pojašnjena kod Energy Pro modela. Radi bez gubljenja kapaciteta na -20 °C. Ima Dual-Clean opciju, gde uređaj sam odrađuje čišćenje kako unutrašnje tako i spoljašnje jedinice.

Međutim to nije sve, Fresh Master ima poseban način izduvavanja vazduha u režimu hlađenja i u režimu grejanja, pa tako hladan vazduh izduvava ka gore, a topao vazduh ka podu kako bi se on podizao i grejao prostor od poda ka plafonu.

Ovaj model klima uređaja je pravljen samo u verziji od 12000BTU.

Energy SE

Energy SE model spada u energetsku klasu A++. Ova serija ima samo uređaje nominalnog kapaciteta 18000BTU i 24000BTU. Radi bez gubljena kapaciteta do -20° C.

Dizajn je izrazito jednostavan i elegantan, bez ikakvih dodataka. Poseduje Hi Nano tehnologiju pa se možete osloniti na njega kada je u pitanju kvalitet vašeg vazduha. Višeslojna filtracija je takođe deo njegove unutrašnje jedinice.

Kao i svi Hisense klima uređaji, ima mogućnost upravljanja uređajem putem aplikacije.

Silentium Pro

Silentium Pro je najspecifičniji model kada je u pitanju dizajn. Izrazito futuristički dizajn ga izdvaja iz cele ove serije klima uređaja. Na sredini prednjeg panela nalazi se pametno oko (smart eye) koje ovaj uređaj postavlja visoko na lestvici tehnoloških dostignuća. No krenućemo od nekih osnova, SIlentium Pro radi bez gubljenja kapaciteta na temperaturi do -20 °C. Spada u energetsku kategoriju A+++, i radi na freon R32 ovo vam je garancija da će uređaj da ima izrazito malu potrošnju.

Ali je Hisense otišao korak dalje sa ovim uređajem, pa on uz pomoću pomenutog pametnog oka skenira vaš prostor i procenjuje na kom mestu je potrebno više toplotne energije ili više hlađenja. Uz pomoć TMS kontrole koju poseduje i Fresh Master, klima uređaj na osnovu 6 parametara ocenjuje koji režim je potreban i koja jačina ventilatora u datom trenutku. Smer izduvavanja vazduha kod ovih uređaja je potpuno prilagodljiv vašim potrebama i lako možete da podesite vašim potrebama. Ovaj uređaj je opremljen i sa AI opcijom i uz pomoć koje sa

Discover more from Munja

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.