Munja

Hisense modeli klima uređaja za 2022. godinu

Hisense i ove godine na tržište donosi inovativne modele inverter klima uređaja. Dok neki već dobro poznati modeli dolaze na naše tržište sa malim preinakama kako bi zadovoljili potrebe koje naše tržište ima. Jedna od najbitnijih promena na svim modelima je da rade na temperaturama -20° do +24° C. Svaki model ima višestruke filtere koji će vam osigurati čist vazduh u vašem domu. U ovoj objavi ćemo vam predstaviti nove modele koje je Hisense doneo na naše tržište.

Hisense Harley mascot

Apple Pie Pro Hi-Nano

Hisense inverter klima Apple Pie Pro Hi Nano, unutrašnja jedinica u crnoj boji TG35VE0E

Apple Pie Pro Hi-Nano, inverter klima uređaj u crnoj boji. Serija Apple Pie Pro ima model od 12000btu i 18ooobtu. Ovo je prvi Hisensov model koji nije u beloj boji. Sve više potrošača traži klime sa drugačijim prednjim panelom. Hisense je ovim modelom ponudio klimu koja je kompletno crna. Idealno će se uklopiti u stanove koji su dizajnirani u industrijskom stilu. 

Preuzeto sa sajta www.bellevue.nzz.ch

Hi-Nano tehnologija generiše efikasne plazma jone i uništava 99% čestica virusa za dva sata. Hi-Nano je ekološki naprihvatljivija plazma jer proizvodi duplo manje ozona nego obična. 

Wi-Fi kontrola klima uređaja, putem Hi-Smart Life aplikacije koja je dostupna za Android i iOS uređaje, na srpskom i engleskom jeziku. 

Filter sa aktivnim ugljem iz vazduha uklanja hemikalije, isparenja od kuvanja i duvanski dim.

Hisense inverter klima Apple Pie Pro Hi Nano, unutrašnja jedinica u crnoj boji TG35VE0E led display

rasladna snaga :

3.500W

grejna snaga:

4.000W

zvučni pritisak min/max:

27dB(A)2×10-5Pa

38dB(A)2×10-5Pa

potrošnja pri hlađenju:

1.000W

potrošnja pri grejanju: 

1.025W

temperaturni opseg -grejanje: 

-20° C – +24° C

temperaturni opseg –  hlađenje : 

-15° C – +43° C

Expert Smart

Expert Smart inverter klima, naslednik je popularnog modela  Eco Smart. Ovaj model dostupan je u 9000btu, 12000btu, 18000btu, 24000btu. Karakterističan je po jednostavnom dizajnu i veoma povoljnoj ceni za inverter klimu. Temperaturni raspon rada u grejanju je kod ovog modela također od -20°C. 

rasladna snaga :

3.400W

grejna snaga:

3.800W

zvučni pritisak min/max:

24dB(A)2×10-5Pa

39dB(A)2×10-5Pa

potrošnja pri hlađenju:

1.140W

potrošnja pri grejanju: 

1.050W

temperaturni opseg -grejanje: 

-20° C – +24° C

temperaturni opseg –  hlađenje : 

-15° C – +43° C

Expert Smart ima Filter aktivnog uglja koji uklanja neprijatne mirise iz vašeg dom i obezbeđuje vam čistiji vazduh. Kao i svi ostali Hisense modeli, ovaj model ima Wi-Fi kontrolu, pa tako možete da uključite i isključite vaš klima uređaj i da ga podešavate i kada niste kod kuće.

Ove modele možete pronaći u našoj web prodavnici, sa više detalja i opisima karakteristika koji modeli poseduju. Hisense i ove godine nije razočarao sa svojom ponudom, modeli Fresh Master, Wings Hi-Nano, Energy Pro i Energy Se i dalje se nalaze u naašoj ponudi. 

Discover more from Munja

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.