Munja

Najefikasniji klima uređaji u 2021. godini

Najefikasniji klima uređaji nalaze se u energetskoj kategoriji A+++. Odabir savršenog klima uređaja za vaš dom zahteva vaše vreme, kako bi istražili šta vam najbolje odgovara. Energetska efikasnost je naravno veoma važan faktor pri odabiru klima uređaja, jer su klima uređaji postali deo naše svakodnevice tokom cele godine. Ukoliko planirate koristiti klima uređaj za grejanje (dogrevanje) i hlađenje bitno je da pogledate uređaje koji su u visokoj energetskoj klasi.

Prošla godina nas je sve navela da razmišljamo više u bakterijama i virusima, ali i o kvaliteti vazduha koji udišemo. Kvalitet vazduha u našem domu zavisi isključivo od nas. Proizvođači klima uređaja su odgovorili na ovo sa ugrađenim prečiščivaćima vazduha, jonizatorima, višeslojnom filtracijom vazduha. Zato ćemo staviti naglasak i na sistem prečišćavanja kod ovih klima. Pogledajte koje smo uređaje izdvojili iz kategorije najefikasnji klima uređaji.

LG klima uređaji serija Prestige

Prestige serije inverter klima uređaja imaju LG Dual Inverter kompresor na koji LG daje 10 godina garancije. Dual Inverter kompresor je izrazito visoko ocenjen na testovima, u poređenju sa standardnim uređajem donosi do 70% uštede električne energije.

Osim uštede ovaj klima uređaj obezbediće vam cist vazduh u vašem domu. Uz pomoć Plasmaster™ jonizatora + ovaj uređaj steriliše vazduh koji prolazi kroz klimu ali i one čestice koje se nalaze na okolnim površinama.

Za više informacija pogledajte opis proizvoda na linku LG PRESTIGE.

Hisense Fresh Master klima uređaj

Hisense je sa ovim uređajem ponudio inverter klimu u A+++ kategoriji po izrazito povoljnoj ceni. Ovu seriju Hisense klima razlikuje to što uvode svaž vazduh u prostoriju i time smanjuju koncentraciju ugljen-dioksida. Fresh Master klima uređaj ima ugrađen senzor koncentracije ugljen-dioksida, te će vas upozoriti kada treba da pustite svež vazduh u vaš prostor.

Hi Nano tehnologija odlikuje ovu seriju klima uređaja. Inovativna Hi Nano tehnologija ispušta u vazduh visoku koncentraciju dvojnih jona (pozitivni i negativnih) zbog kojih bakterije izgube svoju aktivnost. Ova tehnologija u 60 minuta ubije 99% H1N1 virusa.

Opis klima uređaja i cenu pogledajte na linku Hisense Fresh Master

Daikin Emura klima uređaj

Emura serija klima uređaja zbog svog PAM invertera spada u najefikasnije klima uređaje i u energetsku klasu A+++. Osim štedljivog inovativnog kompresora, ovaj uređaj ima senzor pokreta, očitava prisutnost u prostoriji i tome prilagođava rad uređaja, što smanjuje bespotreban rad a samim tim vama donosi uštedu.

Daikin je takođe posvetio pažnju kvalitetu vazduha prostora u kom boravite, pa tako ima klasičan filter za krupnije čestice, titanijum fotokatalitički filter koji eliminiše neugodne mirise (dim cigareta, kućni ljubimci)

Detaljnije informacije o klima uređaju i cenu pogledajte na linku Daikin Emura

Mitsubishi Kireia Plus klima uređaj

Mitsubishi ima nekoliko kandidata za najefikasniji klima uređaj ali izabraćemo Kireia Plus seriju koja je zaista spda u najvišu klasu klima uređaja od efikasnosti do inovativnosti. Mitsubishi je razvio rotacioni kompresor DC TWIN, koji zapravo ostvaruje toliku uštedu kada govorimo o efikasnosti.

Mitsubishi je takođe otišao korak dalje i ugradio senzor pokreta, ljudskog prisustva u prostoru, klima radi po podešenom režimu kada je neko u prostoriji a onog momenta kada napustite sobu ona se prebacuje na ekonomičan režim rada. Ovo takođe dovodi do uštede energije.

Detaljnije informacije o klima uređaju i cenu pogledajte na linku Mitsubishi Kireia Plus

Discover more from Munja

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Korišćenje kolačića . . .

MunjaKlimatizacija.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.